Al 17 jaar veiligheidsspecialist in Brasschaat en omstreken.

15/10/2017

Het verhaal van Allround Security Company.

Na 14 jaar gezorgd te hebben voor de persoonlijke veiligheid van Nederlands bekendste biermagnaat kwam Harry de Jong in 2000 in Brasschaat voor het geven van veiligheidsadvies aan één familie. Nu 17 jaar later verzorgt Allround Security Company BVBA de persoonlijke veiligheid van verschillende families in Brasschaat en omstreken. Vanaf het begin staan vertrouwen, maatwerk en kennis over de persoonlijke situatie centraal en deze manier van werken wordt steeds belangrijker, zeker in roerige tijden.

Sinds 2000 lopen de diensten uiteen van sleutelhouderschap tot volledige organisatie en coördinatie van veiligheid. Harry en zijn zoon Daniël de Jong, sinds 2011 werkzaam bij het bedrijf, bespreken samen met de betreffende familie welke maatregelen gewenst en nodig zijn. Als onafhankelijke partij is hun missie het borgen van een veilige en prettige woonomgeving, waarbij de familie zo veel mogelijk ontzorgt wordt bij alles dat met veiligheid te maken heeft.

212724 schermafbeelding%202016 06 07%20om%2016.43.09 5d1b33 original 1465310622

Foto: Sinds 2000 verzorgt Harry de Jong RSE de persoonlijke veiligheid van families in Brasschaat en omstreken met zijn bedrijf Allround Security Company BVBA. Zoon ing. Daniël de Jong ondersteund hem hierbij sinds 2011.

Organiseren van veiligheid steeds belangrijker

Incidenten rondom terrorisme, de vluchtelingencrisis en snelle technologische ontwikkelingen, zoals social engineering, zorgen ervoor dat veiligheid steeds kwetsbaarder wordt. Mensen voelen zich onprettig in hun eigen omgeving en dat is begrijpelijk. Veiligheid is niet enkel het plaatsen van een hekwerk en het installeren van een alarmsysteem. Veiligheid moet je organiseren, het is veel meer dan alleen bouwkundige en elektronische maatregelen en moet altijd afgestemd worden op de situatie van de familie. Veiligheid is complex, maar het leven met een traumatisch ervaring of verlies van een dierbare is nóg complexer. Helaas komt dit inzicht meestal pas als het al mis is gegaan.

Een klein bedrijf met vertrouwde gezichten

Harry en Daniël verzorgen de persoonlijke veiligheid van de families samen met enkele veiligheidsmedewerkers. Deze mannen zijn vertrouwende gezichten voor de families en volledig gescreend. Door 24/7 bereikbaarheid en volledig op de hoogte te zijn van de situatie van de verschillende families kunnen zij adequaat handelen in geval van een calamiteit. Afstemming met de hulpdiensten, installateurs en alarmcentrale zorgt voor volledige ontzorging van de familie.

Allround Security Company BVBA is bevoegd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor het verstrekken van veiligheidsadviezen.

Een brede blik op veiligheid

Allround Security Company BVBA is onderdeel van AVAQ Groep, het bedrijf van Harry de Jong in Nederland. AVAQ Groep levert naast persoonlijke veiligheid ook diensten op het gebied van fraude & integriteit en bedrijfsveiligheid (safety & security bij bedrijven).

Weten wat Allround Security Company voor u kan betekenen? Bezoek onze website: www.allroundsecurity.be.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer