Fysieke beveiliging

Bescherm je fysieke omgeving tegen dreigingen.
Regie in fysieke beveiliging

AVAQ regisseert de fysieke beveiliging van organisaties

Risicoanalyse, beveiligingsplan, testen en beoordelen van beveiligingsmaatregelen. AVAQ zorgt voor een veilige omgeving waarin je met een gerust hart kunt werken aan de doelstellingen van je organisatie.

Adequate fysieke beveiliging maakt onderdeel uit van bijna alle eisen die aan organisaties worden gesteld, zoals wet- en regelgeving, vergunningen en allerlei security-gerelateerde NEN- en ISO- normeringen. Maar ook als je geen certificering nastreeft, heb je als bedrijf wel belang bij het beschermen van je mensen, goederen, informatie en bedrijfsmiddelen.

Als regisseur in risicomanagement maken wij de reële dreigingen voor het onderdeel fysieke beveiliging inzichtelijk met een diepgaande risicoanalyse. Daarnaast beoordelen we het beveiligingsplan, het beleid, de autorisaties en al genomen beveiligingsmaatregelen. Tenslotte coördineren we de implementatie, evaluatie en bijstelling van passende maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

Beveiligingsplan met organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Opgesteld op basis van een risicoanalyse.

Beveiligingsplan/OBE-maatregelen

Beleid en procedures voor fysieke beveiliging. Denk aan beveiligingsbeleid en beleid voor camerabeveiliging.

Beleid en procedures opstellen

Evaluatie van de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen.

Beoordeling beveiligingsmaatregelen

Visuele weergave van de beveiligingsmaatregelen.

Beveiligingsplattegronden

Toetsing van beveiliging m.b.v. intrudertests. Hoe ver kunnen we binnendringen, wat kunnen we binnenbrengen en wat meenemen?

Mystery guest

De organisatorische aspecten van beveiliging kosten het minst, maar leveren het meest op.

Wij gaan voor veiligheid. Niet voor schijnveiligheid

“Camerasysteem? Hebben we al geregeld.”
Met zo’n mededeling nemen wij geen genoegen. Wij kijken verder. Wat was de aanleiding voor het ophangen van camera’s? Lost de camerabeveiliging het feitelijke probleem volledig op of zijn er aanvullende maatregelen nodig? Welke beelden levert het systeem, hoe zit het met de kijkhoek en de kwaliteit? En houd je je met de beelden die je hebt opgenomen aan de privacywetgeving? Is er een DPIA uitgevoerd?

Onze visie op risicomanagement
Ben je installateur van bouwkundige en/of elektronische maatregelen? Kijk dan op onze pagina Werken met AVAQ.

ONZE VISIE

Meer vrijheid door veiligheid.
Vrijheid is een werkwoord. Iets dat je voortdurend mogelijk moet maken. In deze tijd van globalisering en technologische ontwikkelingen misschien wel meer dan ooit. In vrijheid kunnen leven en werken begint met een gevoel van veiligheid, vanuit het vertrouwen dat je de risico’s die je tegenkomt kunt voorkomen, beperken of accepteren.

Regie in securitymanagement

Samen werken aan een veilige werkomgeving
Kies voor weloverwogen, effectieve beveiligingsmaatregelen die goed aansluiten bij de behoeften en risico’s van je organisatie en voldoen aan de normen en vergunningen.

Krijg grip op beveiligingsrisico’s