Family security & privacy plan

Bescherm jezelf en jouw gezin met een beveiligingsplan op maat

Woonhuisbeveiliging of persoonsbeveiliging nodig?

Beveiliging van jouw woonlocatie. Persoonsbeveiliging. Beveiliging van jouw werklocatie. Digitale weerbaarheid. Welke maatregelen zijn nodig om jou en je familie te beschermen tegen bewuste onbevoegde beïnvloeding?

Elke situatie vraagt om zijn eigen maatregelen. We beginnen daarom altijd met een brede risicoanalyse. Hiermee wordt duidelijk met welke reële dreigingen je rekening moet houden en in hoeverre jij en je familie hier kwetsbaar voor zijn.

Family security & privacy plan op maat

Onze risicoanalyse vormt het startpunt voor een beveiligingsplan op maat. Naast woonhuisbeveiliging en/of persoonsbeveiliging kunnen ook beveiliging van andere locaties, bijvoorbeeld van de vakantiewoning of van de werklocatie, onderdeel van het plan zijn. Of een jaarlijks terugkerende awarenesstraining op het gebied van digitale weerbaarheid.

Verandert er iets in de dreigingen en kwetsbaarheden?
Dan sturen we bij.

Laat niemand je tegenhouden om je dromen te volgen.

Onze expertise voor het beveiligen van personen en families

  • Wij kijken met een brede blik naar beveiliging.
  • Wij baseren het beveiligingsplan voor jou en je familie op een gedegen analyse van de risico’s;.
  • Wij hebben veel kennis en ervaring over het handelen bij incidenten;.
  • Wij zijn specialist in samenwerken met en regie voeren over de verschillende partijen die betrokken zijn bij de bescherming van jouw veiligheid (zoals bijvoorbeeld installateurs).

ONZE VISIE

Meer vrijheid door veiligheid

Vrijheid is een werkwoord. Iets dat je voortdurend mogelijk moet maken. In deze tijd van globalisering en technologische ontwikkelingen misschien wel meer dan ooit.
In vrijheid kunnen leven en werken begint met een gevoel van veiligheid, vanuit het vertrouwen dat je de risico’s die je tegenkomt kunt voorkomen of accepteren.

Regie in securitymanagement

Samen werken aan integrale beveiliging

Kies voor weloverwogen, effectieve beveiligingsmaatregelen die goed aansluiten bij de behoeften en risico’s van je organisatie en voldoen aan de normen en vergunningen.

Krijg grip op beveiligingsrisico’s op je werklocatie