Vrijheid is keuzes maken.

AVAQ helpt jouw organisatie en/of familie om een optimale balans te vinden tussen risico’s en veiligheid. Zodat jij je vrij voelt om te leven en te werken zoals jij dat wilt.

Contact

Onze visie

“Elk tijdperk moet zijn eigen vorm van vrijheid scheppen”

– John Stuart Mill

Vrijheid en veiligheid. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille. 

De behoefte aan veiligheid is een basale menselijke behoefte. Als jij je veilig weet en vertrouwen hebt, is er ruimte voor het maken en uitvoeren van ideeën en plannen. Durf jij je in vrijheid te bewegen, zaken te doen, samen te werken. 

Tegelijkertijd wil je in je streven naar veiligheid niet meer vrijheden opgeven dan nodig. Dat betekent dat je soms keuzes moet maken om je zo vrij mogelijk te voelen. In deze tijd van technologische ontwikkelingen en globalisering misschien wel meer dan ooit. 

Als regisseur in risicomanagement brengen wij de risico’s en bedreigingen in kaart en gaan we met je in gesprek over de vraag welke scenario’s je wel en niet acceptabel vindt. Naast de rol van regisseur kunnen we ook van betekenis zijn in de rol van specialist op het gebied van allerlei beschermingsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van privacygegevens, het maken van cameraplannen en het uitvoeren van integriteitsonderzoek. Zo creëren we met en voor jou de omstandigheden die leiden tot een optimale balans tussen veiligheid en vrijheid. 

Plan direct een adviesgesprek

ONS TEAM

AVAQ is een familiebedrijf. Sinds 1998 voeren wij voor en met organisaties en families regie op het kruisvlak van risico’s, integriteit, privacy en vrijheid. Dat doen we vanuit een duidelijke visie en met lef en daadkracht. 

Vanuit onze vestigingen in Nederland en België werken we samen met een groot aantal leveranciers en specialisten. Zowel onze medewerkers als onze samenwerkingspartners zijn professionals die hun sporen in de praktijk hebben verdiend.

  • Harry, Daniël en Cindy de Jong krijgen in hun specialismen ondersteuning van een team van collega’s.

Daniël:

Daniël is een breed georiënteerde security- en integriteitsadviseur, opgeleid als bouwkundig ingenieur (BSc – ing.), integraal veiligheidskundige (BSc) en bedrijfskundige (MSc). Hij is gecertificeerd Open Source Intelligence Specialist®, Register Security Expert®, geaccrediteerd Lead Auditor ISO 27001 en Particulier Onderzoeker.

Daniël heeft ruime ervaring in het opstellen en implementeren van fysieke en digitale beveiligings- en integriteitsplannen voor bedrijven en vooraanstaande vermogende families. Onder andere op basis van de (kwaliteit)managementsystemen DHM®, AEO-S, luchtvrachtbeveiliging, NEN-ISO 28001 (supplychain-security), NEN-ISO 27001 (informatiebeveiliging), NEN-EN-ISO 22000 (voedselveiligheid, in het bijzonder Food Defense).

Cindy:

Cindy is adviseur op het gebied van privacy- en integriteitsmanagement, geaccrediteerd als Privacy Expert (CIPP/E), Particulier Onderzoeker en gecertificeerd Open Source Intelligence Specialist®. Ze is opgeleid als commercieel marketeer (BSc) en bedrijfskundige (MSc). Cindy heeft ruime ervaring in het uitvoeren van achtergrondonderzoeken en het opstellen van plannen voor privacybescherming en management. Daarnaast is Cindy bij diverse organisaties verantwoordelijk als Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Harry:

Harry heeft ruim veertig jaar ervaring als securityexpert en fraude- en diefstalonderzoeker. Als voormalig lid van een arrestatieteam (Politie – AT) en beveiligingsspecialist van de familie en firma HEINEKEN heeft hij ruime ervaring met levensbedreigende crisissituaties.

Harry is Register Security Expert® en Particulier Onderzoeker. Hij heeft diverse posities als Corporate Security Manager bekleed en adviseert een aanzienlijk aantal vooraanstaande vermogende families.

Gerie:

Gerie is sinds 1998 verantwoordelijk voor de financiën en backoffice. Ze ondersteunde Harry bij de oprichting van het bedrijf en levert een onmisbare bijdrage aan de financiële gezondheid van AVAQ.

Waarom AVAQ?

Eigen regie

Wij brengen de risico’s in kaart, jij bepaalt zelf hoeveel risico’s je aanvaardbaar vindt en welke ondersteuning je wilt bij het nemen van maatregelen.

Brede blik op veiligheid

Wij zien risicobeheersing als een continu proces van met elkaar samenhangende onderdelen

Specialist in privacywetgeving

Wij beschikken over een eigen privacy-expert met diepgaande kennis over hoe je beschermingsmaatregelen laat voldoen aan de verschillende normenkaders

Toegankelijk, proactief en discreet

De bescherming van je mensen, informatie en goederen in goede handen

“AVAQ vormt een soort van schil over de hele familie, al naar gelang de situatie”

Meer referenties van klanten

AVAQ is NEN-EN-ISO 9001:2015-gecertificeerd door TÜV Rheinland.

Ons bedrijfsrecherchebureau heeft het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau van de Nederlandse Veiligheidsbranche en werkt onder POB-nummer 1433. Onze specialisten zijn aangesloten bij onder andere de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland, ASIS Benelux en de International Association of Privacy Professionals.

Regie in risicomanagement

Wij staan wij voor een integrale aanpak van veiligheid in een organisatie of familie. Met oog voor de balans tussen veiligheid en vrijheid, waakzaamheid en vertrouwen. 

Meer over onze regisseursrol