Werken met

Beschermen van veiligheid en vrijheid vraagt om samenwerking

AVAQ. Specialist in overzicht, samenwerking en regie.

Bescherming van veiligheid en vrijheid door middel van risicobeheersing

Het is een complex vakgebied met veel verschillende problemen en oplossingsrichtingen. Een vakgebied waarin vaak verschillende partijen moeten samenwerken voor het beste resultaat. Een integrale aanpak is daarom noodzakelijk.

Brede blik, integrale aanpak

De meeste organisaties in de veiligheidsbranche richten zich op een deel van het totale gebied van risicobeheersing. Maar het inzetten van bijvoorbeeld camera’s of cybersecurity alléén is niet altijd een adequaat antwoord op de bestaande of verwachte dreigingen. Voor een integrale aanpak is het nodig dat er overzicht en regie is en de verschillende partners in het veiligheidsdomein bij elkaar worden gebracht en op het juiste moment worden aangestuurd.

Afstemming

AVAQ zorgt als regisseur in risicomanagement voor een goede afstemming tussen de verschillende partijen in de veiligheidsketen. Zo werken wij samen met de klant en betrokken partijen vanuit een gezamenlijke visie en aanpak aan een veilige werk- en leefomgeving.

Netwerk

Samen met een groot partnernetwerk van specialisten bouwen wij aan een wereld waarin mensen veilig en in vertrouwen met elkaar kunnen leven en werken. Van preventief tot repressief: wij werken onder andere graag samen met vakkundige beveiligingsinstallateurs, betrouwbare beveiligers, kundige compliance officers en HR-professionals, goede arbeidsrechtadvocaten en andere security professionals.

Denk jij dat jij met jouw kennis en/of diensten voor dit netwerk een waardevolle toevoeging bent? En dat je samen met ons nog meer waarde kunt toevoegen voor jouw opdrachtgever(s)? Dan maken we graag kennis met je.

“Door de combinatie van onze eigen dienstverlening met die van AVAQ
kunnen wij onze klant een volledige oplossing bieden”

– installateur beveiligingstechniek