Nieuw AVAQ-teamlid Jette de Weerd

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met Jette:

Hoi, mijn naam is Jette, een enthousiaste 21-jarige student aan de Hogeschool Utrecht, waar ik Integrale Veiligheidskunde studeer. Momenteel bevind ik me in mijn vierde jaar van deze studie.

Mijn fascinatie voor veiligheid en recht heeft zijn oorsprong in mijn liefde voor true crime series, die ik vroeger veel bekeek. Het was voor mij dan ook een logische stap om mijn interesse om te zetten in een studie en later een baan. Ik heb me verdiept in diverse vakgebieden, waaronder een minor in Crimineel Justice Work en het volgen van keuzecursussen zoals Jeugdcriminologie en Internationaal terrorisme.

Met speciale dank aan Daniël en de rest van het team voor de kans om binnen hun organisatie waardevolle ervaring op te doen.

Tijdens mijn stage zal ik mij richten op het vervullen van kerntaken die invulling geven aan mijn afstuderen. Mijn doel is om concrete en bruikbare resultaten te leveren die bijdragen aan de dienstverlening van AVAQ. Ik zal mij bezig gaan houden met cybercrisis en integriteit. Ik kijk ernaar uit om actief deel te nemen binnen het bedrijf en mijn interesse in de security verder te verdiepen.

Contact opnemen met Jette? Stuur haar een e-mail: jdweerd[@]avaq.eu.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer