Werkzaamheden AVAQ – Corona

18/03/2020

Op deze pagina informeren wij over onze actuele werkwijze, deze wordt regelmatig geüpdatet.

Laatste wijziging: 18 oktober 2020

Vanuit AVAQ hebben wij diverse maatregelen genomen omtrent het Coronavirus en onze werkzaamheden, hierbij staat de gezondheid van onze medewerkers en opdrachtgevers voorop. AVAQ is gevestigd in België en Nederland, daarom volgen wij in beide landen de laatste ontwikkelingen en richtlijnen. Wij blijven onze werkzaamheden en ondersteuning van opdrachtgevers uitvoeren. Op ons kantoor en tijdens locatiebezoeken (zowel woningen als bedrijfspanden) houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM (Nederland), de FOD Volksgezondheid (België) en de op dat moment (overige) geldende huisregels.

  • Wij treffen extra hygiënemaatregelen, zoals het (vaker) wassen van handen en reinigen van bedrijfsmiddelen/-voertuigen;
  • Wij houden 1,5 meter afstand;
  • Medewerkers met klachten blijven thuis en zijn niet werkzaam.

Wij zijn gewoon bereikbaar

Wij zijn bereikbaar zoals u van ons gewend bent. U kunt ons dus gewoon bereiken op +31 (0)321 311773 (Nederland) en +32 (0)329 72867 (België). Voor de klanten van ons Family Security Office blijft de medewerker op locatie 24/7 bereikbaar op het daarvoor bekende telefoonnummer.

AVAQ geeft grip

Juist in deze tijd van onvoorziene risico’s zijn wij er voor onze opdrachtgevers. Wij zijn 24/7 bereikbaar om te ondersteunen bij de uitdagingen waar u voor staat. Zowel op het gebied van persoonlijke veiligheid als bedrijfsveiligheid. Bekijk ook onze actuele MINDMAP met repressie maatregelen voor ondernemers en bedrijven of onze MINDMAP voor een veile 1,5 meter werkvloer.

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer