Week van de RI&E 2020: de ondernemer centraal

21/09/2020

De Week van de RI&E is vandaag van start gegaan. In deze week staat gezond en veilig werken en de rol die ondernemers daarbij hebben centraal. In deze blog vertellen we waarom AVAQ de week van de RI&E zo belangrijk vindt en wat er deze week op onze agenda staat voor jou.

AVAQ is ieder jaar supporter van de week van de RI&E. Extra aandacht voor (de week van) de RI&E is belangrijk, omdat een RI&E essentieel is voor een fijne, gezonde én veilige werkomgeving voor iedereen binnen de organisatie. En daar willen wij iedereen van bewust maken. AVAQ is specialist op het gebied van de RI&E en staat klaar voor haar klanten. Onze adviseurs begeleiden bij het opstellen, implementeren en up-to-date houden van een RI&E aangepast op jouw organisatie.

Elke dag een Must Know op LinkedIn

In deze week plaatsen Harry de Jong en Daniël de Jong, beide experts op het gebied van de RI&E, iedere dag een Must Know over de RI&E. Deze Must Knows vind je in de stories (te vinden bovenaan in de LinkedIn app) van onze Linked-In pagina. Volg AVAQ op LinkedIn en houd onze stories in de gaten!

Gratis Webinar: Aan de slag met de RI&E! op donderdag 24 september

Op donderdag 24 september van 10:00 tot 11:00 uur geeft Daniël de Jong een Webinar over de RI&E. Tijdens deze Webinar leer je aan de hand van verschillende tips & tricks hoe je op de juiste manier aan de slag gaat met de RI&E voor jouw organisatie. Daarnaast ontvang je een handig stappenplan.

Meld je hier aan voor de gratis Webinar: Aan de slag met de RI&E!

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer