Vooral nu belangrijk: uw persoonlijke veiligheid

10/06/2016

Persoonlijke veiligheid is altijd een belangrijk onderwerp, zeker vandaag de dag. Recente incidenten rondom terrorisme, de vluchtelingencrisis en snelle technologische ontwikkelingen, zoals social engineering en hacking, zorgen ervoor dat veiligheid steeds complexer wordt. U wilt onveilige situaties voorkomen. Daarom is het organiseren van uw persoonlijke veiligheid essentieel.  

Vermogen brengt risico’s

In Brasschaat wonen veel welgestelde particulieren. Waar vermogen komt kijken, speelt persoonlijke veiligheid zeker een rol. Dit brengt grotere risico’s met zich mee. Welke dit precies zijn verschilt per persoon en per huishouden. Veiligheid is geen kant-en-klaar product. Veiligheid is persoonlijk en kan enkel optimaal afgestemd zijn wanneer dit op maat geleverd wordt. Het draait hierbij niet enkel om fysieke maatregelenmaar zéker ook om digitale en organisatorische.

Een brede blik op veiligheid

Allround Security Company BVBA, is sinds het jaar 2000 actief in Brasschaat en omstreken. Oprichter Harry de Jong heeft de veiligheidsmarkt zien veranderen. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke veiligheid weet hij als geen ander hoe veiligheid optimaal geborgd en geregisseerd kan worden. Allround Security Company is onderdeel van AVAQ Groep, wat zich naast persoonlijke veiligheid ook richt op fraude & integriteit en veilige werkomgevingen (safety & security) binnen bedrijven. Hiermee werpen zij een brede blik op veiligheid.

212724 schermafbeelding%202016 06 07%20om%2016.43.09 5d1b33 original 1465310622

Foto: Sinds 2000 verzorgt Harry de Jong RSE de persoonlijke veiligheid van families in Brasschaat en omstreken met zijn bedrijf Allround Security Company BVBA. Zoon ing. Daniël de Jong ondersteund hem hierbij sinds 2011.

Harry de Jong, oprichter van ASC over veiligheid:

Het optimaal regisseren van veiligheid vergt meer dan enkel een camera installeren of een alarm aansluiten. Het gaat om een samenhang van de te nemen (veiligheids)maatregelen. Iedere situatie kan verschillen en vergt een persoonlijke aanpak. De ingezette partijen moeten in harmonie samenwerken. Allround Security Company zorgt voor de juiste afstemming van de te nemen veiligheidsmaatregelen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de persoonlijke wensen en behoeftes. 

De klant is het vertrekpunt

Veelal is het aanbrengen van beveiligingsapparatuur de eerste stap. Dit is niet de juiste benadering. Wensen en behoeftes moeten eerst in kaart worden gebracht. Waarom zijn veiligheidsmaatregelen gewenst? Er wordt gekeken naar de juiste oplossingen en waartegen beveiligd moet worden. De dienstverlening van Allround Security Company sluit hier naadloos op aan, denken vanuit de klant is bij hen het vertrekpunt. Zij zijn bevoegd door het Ministerie van Binnenlandse zaken om te voorzien in veiligheidsadviezen. 24/7 staan er veiligheidsmedewerkers beschikbaar. Vertrouwde gezichten die volledig op de hoogte zijn van de familiesituatie. Zo kan er adequaat gehandeld worden in geval van een calamiteit.

Weten wat Allround Security Company voor u kan betekenen? Bezoek onze website: www.allroundsecuritycompany.be.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer