VIDOCQ behaald Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

19/05/2016

VIDOCQ, het bedrijfsrecherchebureau van AVAQ, heeft het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau behaald. Hiermee voegt VIDOCQ zich bij de lijst van gecertificeerde Particuliere Onderzoeksbureau’s, in Nederland zijn dit er slechts dertien.

Harry de Jong, oprichter en eigenaar van AVAQ, zegt hierover:

Als bedrijfsrecherchebureau is het belangrijk om aan te tonen dat je integer, betrouwbaar, kwalitatief en professioneel te werk gaat. Dit zijn de kernwaarden van het keurmerk, hierdoor zijn deze competenties bij ons optimaal geborgd. Zo garanderen wij onze opdrachtgevers dat onze werkwijze in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Keurmerk & Privacygedragscode

Alle houders van het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau zijn preventief getoetst op de juiste toepassing van de Privacygedragscode particuliere onderzoeksbureau’s. Hiermee krijgen de kernwaarden integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit een extra invulling. Het keurmerk is onderdeel van de Nederlandse Veiligheidsbranche, vertegenwoordiger van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport binnen Nederland.

209226 payoff keurmerkcampagne 2013 5b5bd8 original 1463646930

VIDOCQ Bedrijfsrecherche

Bij VIDOCQ geloven we dat je samen met de opdrachtgever tot de juiste aanpak moet komen. Want alleen door deze werkwijze, kunnen wij proportioneel handelen met respect voor de gevoeligheden. Heeft u een concrete aanwijzing voor ongewenst gedrag binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u bouwen we aan een veilige werkomgeving.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer