Veiligheid komt aan bod bij Buren Ontmoeten Buren.

26/05/2016

Afgelopen maandag 23 mei vond er in Dronten weer een editie plaats van Buren Ontmoeten Buren. Een initiatief waarbij ondernemers van de bedrijventerreinen (buur of iets verdere buur) met elkaar in contact komen. AVAQ was hierbij aanwezig, niet alleen als buur maar ook als veiligheidsexpert.

Harry de Jong, oprichter van AVAQ, heeft als veiligheidsdeskundige zitting in het bestuur van de SBBF (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland). Door deze zitting wil hij als ondernemer uit Dronten en beveiligingsspecialist de belangen van de ondernemer (beter) behartigen en met praktische beveiligingsoplossingen komen. Namens de SBBF verzorgde hij deze avond een presentatie over het belang van veiligheid binnen een onderneming.

Harry de Jong, over het belang van veiligheid: “Als ondernemer ben je in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor veiligheid, laten we als buur-ondernemers dan ook zorgen dat veiligheid goed is georganiseerd.”

Harry de Jong – bestuurslid SBBF
Integrale Veiligheid Buren Ontmoeten Buren

Ondernemers dienen gezamenlijk zorg te dragen voor een integraal veiligheidsbeleid. Optimale afstemming met de betrokken partijen is hiervoor relevant. Samen met mede-ondernemers en de betrokken partijen moet worden gezorgd voor het optimaal borgen van de integrale veiligheid. Veiligheid maken we samen, doet u mee?

Actueel

Meer avaq actueel

Cyberveiligheid en de NIS 2 Richtlijn

29/08/2023

Je moet er niet aan denken, het hele elektriciteitsnet ligt eruit vanwege een cyberaanval. Dat […]

Lees meer

Daniël benoemd als jurylid The Outstanding Security Performance Awards 2023 – Benelux

30/05/2023

Voor The Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s) 2023 – Benelux is Daniël benoemd als jurylid. […]

Lees meer