Vacature: Junior Security Consultant

Vacature: Junior Security Consultant

20/04/2022

Van een integraal beveiligingsplan voor de bescherming van intellectueel eigendom tot intrudertesten bij een douane-entrepot, van het opstellen en beoordelen van privacybeleid tot onderzoek naar misstanden op de werkvloer en van een dreigingsanalyse voor een vermogende familie tot het inrichten van een familie security- en privacyplan. 

Zijn dit opdrachten waar jij enthousiast van wordt? Sta je te popelen om hier een bijdrage aan te leveren? Word dan onderdeel van AVAQ, solliciteer op de vacature Junior Security Consultant en bescherm samen met ons wat van waarde is.

Over AVAQ 

Sinds 1998 werken wij als familiebedrijf met een klein team van specialisten en een groot partnernetwerk voor organisaties en families. Dat doen we vanuit een duidelijke visie en met lef en daadkracht.

Als advies- en onderzoeksbureau op het gebied van risicomanagement beschermen wij wat van waarde is. Dit doen wij door de juiste inrichting van beveiliging, privacy en integriteit, en in geval van incidenten of misstanden door crisismanagement en (bedrijfsrecherche)onderzoek. 

Familiebedrijf AVAQ. V.l.n.r. Gerie, Cindy, Harry en Daniël.
Familiebedrijf AVAQ. V.l.n.r. Gerie, Cindy, Harry en Daniël

Jouw rol 

Je stapt niet in een uitgestippeld trainee-programma, maar krijgt wel de mogelijkheid om te werken en te leren. Leren door te doen in de praktijk en met begeleiding in een klein team van ervaren medewerkers.

Als nieuw lid van ons team heb je een ondersteunende rol bij de diverse opdrachten die wij uitvoeren en klanten waar wij voor werken. 

Je gaat aan de slag met het uitwerken, opstellen en inrichten van risico- en dreigingsanalyses, beleidsstukken, beveiligingsplannen, managementsystemen, auditrapporten, advies- en onderzoeksrapportages, notulen en secretariële stukken. Daarnaast draag je bij aan het verder inrichten van onze platformen en het optimaliseren van onze werkprocessen.

In jouw rol krijg je veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing van ideeën. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je hier verantwoordelijk mee omgaat.

De ideale kandidaat 

Jij bent een ambitieuze starter in de wereld van securitymanagement. Je bent nauwkeurig op een pragmatische manier. Naast oog voor de inhoud van je werk, denk je ook na over de wijze waarop je deze presenteert. Je bent ondernemend ingesteld, empathisch en analytisch sterk en je hebt een positieve kijk op zaken. Zelfstandig en proactief werken zijn voor jou geen probleem, maar je weet ook op welk moment je om ondersteuning moet vragen. Verder heb jij ten minste:

 • Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau, zoals Security Management, Integrale Veiligheidskunde of Criminologie;
 • Affiniteit met en kennis van security, privacy en/of integriteit;
 • Bekend met security- en privacy wet- en regelgeving, normen en richtlijnen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Diploma’s en certificeringen, zoals Particulier Onderzoeker, CISM, CISSP, CIPP(E) zijn een pré;

Wat wij bieden 

 • Een kleinschalig en gezellig team met veel ambitie en ervaring; 
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Een tijdelijk contract (24 tot 40 uur per week) dat bij goed functioneren overgezet kan worden in een vast contract;
 • Een goed starterssalaris op basis van je kennis- en kunde;
 • Een iPhone en Macbook van de zaak;
 • Hybride werken: vanuit huis en op kantoor (Zwolle en/of Dronten);
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding;

Solliciteer bij AVAQ

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief en cv naar secretariaat@avaq.eu of solliciteer via Linkedin. Een pre-employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer