No job should take away your safety, health and wellbeing

28/04/2019

Vandaag, 28 april, is het ‘Wereld dag voor veiligheid en gezondheid op het werk’. Op deze dag wordt er extra aandacht gevraagd voor de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten.

Dit jaar is het thema veiligheid, gezondheid en de toekomst van het werk. Hierbij wordt de opgedane kennis van de afgelopen 100 jaar gevierd en staan we klaar voor veranderingen die zullen komen in de toekomst. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke aspecten in het bedrijfsleven. Zoals de slogan van dit jaar zegt mag geen enkele baan veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer wegnemen van jou, jouw collega’s/medewerkers. Daarom is het belangrijk om vandaag extra aandacht te besteden aan de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten in uw organisatie. Welke huidige maatregelen heeft uw organisatie momenteel geïmplementeerd? En zou dit kunnen worden verbeterd?

AVAQ Groep staat voor u klaar op het gebied van bedrijfsveiligheid. Wij helpen u verder met de totale bedrijfsveiligheid van uw organisatie op basis van Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische maatregelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wereld dag voor veiligheid en gezondheid op het werk

Actueel

Meer avaq actueel

De Europese Dag van de Privacy

28/01/2023

Vandaag, 28 januari, is het de dag van de privacy. De dag waar we even […]

Lees meer

Daniël de Jong nieuw bestuurslid Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN)

23/01/2023

Op dinsdag 17 januari is Daniël de Jong toegetreden tot het bestuur van Vereniging Beveiligingsprofessionals […]

Lees meer