Nieuwe voorzitter Jong Management kring Flevoland

12/01/2017

DRONTEN – Afgelopen week is tijdens de jaarvergadering van Jong Management Flevoland een nieuwe voorzitter aangesteld. Harm Korfker (Korfker Architecten) wordt na vier jaar voorzitterschap van de Flevolandse afdeling voor jonge werkgevers opgevolgd door Daniël de Jong (AVAQ Groep). De Jong was tijdens bestuur Korfker verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. De nieuwe ledencoördinator is Pointer de Jager (Hajé: Hotels & Restaurants). Daarnaast is Marijke Bangma (Bangma Verpakking) aangesteld als nieuwe secretaris, zij volgt Pascal de Munnik (PM Webdesign) op. Het bestuur bestaat verder uit: Christiaan Stoker (SRT Biddinghuizen), als activiteitencoördinaor en Corné Weevers (Weevers Mechanisatiebedrijf), als penningmeester.

Scheidend voorzitter Harm Korfker (rechts) overhandigt de voorzittershamer van Jong Management kring Flevoland aan zijn opvolger Daniël de Jong (links).

Onder het jaarthema ‘Samen medeplichtig!’ betrekt het nieuwe bestuur alle leden van de kring bij het voortzetten van de betrokkenheid en vertrouwde sfeer waar Jong Management bekend om staat. Daniël de Jong: “Om persoonlijk en zakelijk te groeien zijn betrokkenheid naar elkaar en een open vertrouwde sfeer waarin “echte” ervaringen gedeeld kunnen worden essentieel. Dit is de extra dimensie die Jong Management meer maakt dan enkel een netwerkclub en daarom belangrijk om te faciliteren. In ons jaarprogramma zijn naast de bedrijfsbezoeken en borrels speciale bijeenkomsten gepland, waarin onze leden onder begeleiding van professionals persoonlijk en zakelijk leren te groeien.”

Jong Management is een vereniging van jonge ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar die bestaat sinds 1916. Kring Flevoland wordt in 2017 23 jaar. De vereniging bestaat uit 29 regionale kringen en telt zo’n 1000 leden die ondernemen of leidinggeven aan marktgerichte ondernemingen en organisaties. De leden van Jong Management bieden gezamenlijk werk aan zo’n 70.000 werknemers. Jong Management streeft door het uitwisselen van kennis en ervaring naar persoonlijk en zakelijk groei van haar leden.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer