Nieuwe functionaliteiten screeningsportal

14/11/2016

Ontwikkelingen screeningsportal Vidocq Integrity

Ontwikkelingen in de markt, technische mogelijkheden en wet- en regelgeving wijzigen continu. Wij vinden het belangrijk dat onze screeningsportal hier optimaal op aansluit.

Naast dat wij aan alle toetsingscriteria van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voldoen is het uitvoeren van een (pre) employment screening via onze screeningsportal: enorm eenvoudig voor de opdrachtgever en de screeningskandidaat, volledig transparant voor alle partijen en gegevens zijn geborgd.

Nieuwe functionaliteiten screeningsportal

Live chat

Zowel de screeningskandidaat als de opdrachtgever kunnen nu direct vragen stellen doormiddel van een live chat met medewerkers van Vidocq. Natuurlijk kon dit altijd al door telefonisch contact, maar via de chatfunctie is het contact tussen Vidocq en gebruikers van de portal laagdrempeliger geworden. Vragen uit interesse en onduidelijkheden worden direct opgehelderd waardoor het screeningsproces sneller verloopt. Dit is prettig voor de opdrachtgever en de screeningskandidaat.

Engels

De screeningsportal en noodzakelijke documenten zijn volledig in het Engels beschikbaar. Voorheen verliepen Engelstalige screenings buiten onze portal om, maar vanaf heden geniet ook de Engelstalige opdrachtgever en kandidaat van de eenvoud en het gemak van onze screeningsportal.

Dit is Vidocq

Vidocq (Integrity), onderdeel van AVAQ Groep, is een particulier onderzoeksbureau gevestigd in Dronten en voert als onafhankelijke partij screenings uit. Met ruim 15 jaar ervaring is Vidocq specialist in onderzoeken op het gebied van fraude en integriteit. Het principe ‘behandel een ander, zoals jezelf behandeld wenst te worden’ staat bij ons centraal. Vidocq is vergund door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, POB-nummer 1433, en in het bezit van het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau van De Nederlandse VeiligheidsbrancheAVAQ Groep is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer