Nieuwe aanpak beveiliging Flevolandse bedrijventerreinen.

01/11/2016

Afgelopen 12 oktober hebben meerdere beveiligingsbedrijven offertes aangeboden aan Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland met het oog op het nieuwe aanbestedingstraject. De offertes werden in ontvangst genomen op het kantoor van AVAQ Groep, het bedrijf van SBBF bestuurslid Harry de Jong. Een familiebedrijf met hart voor veiligheid. Waar de nieuwe generatie wordt klaargestoomd om het bedrijf over te nemen.

228800 2016 10 12%2011.12.30kopie 88ac7f large 1478004585

Als Flevolandse ondernemer vindt Harry de Jong het belangrijk zich in te zetten voor zijn medeondernemers en de veiligheid op de bedrijventerreinen.

Veiligheid is iets waarvoor we samen zorg dienen te dragen, het is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van ondernemers, gemeente, politie en andere hulpverleners. Dit is de reden waarom ik als ondernemer deelneem in het bestuur van de SBBF. Ik hoop de Flevolandse ondernemers te kunnen helpen om samen met hen te zorgen voor meer en betere veiligheid.

Harry de Jong

Nieuwe aanbestedingen

De stichting is al enige tijd bezig met het herzien van de huidige collectieve beveiligingsdiensten. In 2017 zal een nieuw contract ingaan met een nog nader te bepalen beveiligingsbedrijf die vanaf dan zorg draagt voor de collectieve diensten. Hiermee stelt de stichting de beveiliging weer op scherp. Volgens Harry de Jong is het van belang dat diensten van deze tijd blijven en de ondernemer ten alle tijden centraal staat, het belang van de ondernemer staat voorop. Dit is de afgelopen jaren niet goed tot zijn recht gekomen. Harry de Jong is dan ook blij met het aanbestedingstraject waarin zes (lokale) partijen zijn benaderd. Uiteindelijk hebben drie partijen van de mogelijkheid gebruik gemaakt een offerte aan te bieden. De offertes moesten aan meerdere criteria voldoen en worden momenteel kritisch bekeken door de stichting.

Niet enkel een rondrijdende surveillancewagen

Harry de Jong wil het belang van veiligheid benadrukken bij de Flevolandse ondernemers.

Veiligheid is veel meer dan enkel een surveillancewagen die rondjes rijdt over een terrein. Veiligheid is een gevoel. Organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen zijn van belang maar bovenal het veiligheidsbewustzijn van de ondernemers. Wat de meeste ondernemers niet beseffen is dat bedrijven niet ’s nachts het kwetsbaarst zijn maar juist overdag tijdens kantooruren. Daarom maken we ons samen hard voor veiligheid in de breedste zin van het woord.

Harry de Jong

Mocht u als ondernemer nog vragen hebben over de collectieve beveiliging of uw bedrijfsveiligheid, neem dan gerust contact op met Harry de Jong: 0321-311773.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer