Nationale broer zus dag: als broer en zus samen op de werkvloer

30/09/2019

Deze dag, 30 september, is in Nederlands sinds een aantal jaren nationale broer zus dag. Een speciale dag om stil te staan bij de bijzondere band die je hebt met je eventuele broer(s) of zus(sen). Daniël en Cindy staan nooit echt stil bij dit soort ‘’nationale dagen’’ maar staan dit jaar toch eens stil bij deze dag. Want zij hebben privé niet alleen een broer-zus band maar werken als broer en zus dagelijks samen, hoe bijzonder is dat?

Met de paplepel ingegoten

Met een ondernemende vader weten Daniël en Cindy bijna niet beter dan dat het thuis veel over werk ging. In 1998 startte Harry de Jong (vader) zijn eigen onderneming waar Gerie de Jong (moeder) ook vanaf de start onderdeel van uitmaakte. De laatste ins en outs werden besproken aan de keukentafel dus kregen zij automatisch alles mee. ‘’Een vakopleiding zonder te studeren’’ aldus Cindy. Nadat beide klaar waren met studeren besloot eerst Daniël en later Cindy te gaan werken voor het bedrijf, AVAQ, van hun ouders.

Samen werken aan de toekomst van AVAQ

Momenteel werken zij samen aan de toekomst van AVAQ en hopen het succes van hun ouders voort te kunnen zetten. Als broer en zus vervullen zij ieder hun eigen specialisme binnen AVAQ. Zo is Daniël expert op het gebied van safety en security management en Cindy op het gebied van privacy en integriteitsmanagement. Waar vroeger als broer en zus weleens een woordenwisseling plaatsvond, vullen zij elkaar vandaag de dag op de werkvloer aan met hun expertises. Mooier kan niet toch? Fijne nationale broer zus dag!

Meer weten over de expertises van Daniël en Cindy bij AVAQ? Neem gerust contact met ons op.

Daniël en Cindy de Jong

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer