Internationale Internet Dag

29/10/2019

Op 29 oktober 1969 was er voor het eerst een remote connection tussen 2 computers, hiermee was het internet geboren. Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan, daarom is in 2005 deze dag uitgeroepen tot internationale internet dag.

Bewust en veilig internetten

Ondanks de vele voordelen die het internet biedt vinden wij het belangrijk om op deze dag stil te staan bij bewust en veilig internetten. Door de razendsnelle ontwikkelingen is het belangrijk jouw (online)identiteit te beschermen. Gebruik deze dag daarom om stil te staan bij jouw online IDentiteit. Lees alles over veilig internetten, reputatiemanagement, privacy instellingen, personal branding, informatie verwijderen, privacy management, online solliciteren en social media. Maak jezelf bewust en gebruik het internet veilig!

AVAQ geeft grip op (online) veiligheid en helpt bij het geven van inzicht en creëren van bewustwording wanneer het gaat om de bescherming van jouzelf (ook online). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer