Internationale Internet Dag

29/10/2019

Op 29 oktober 1969 was er voor het eerst een remote connection tussen 2 computers, hiermee was het internet geboren. Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan, daarom is in 2005 deze dag uitgeroepen tot internationale internet dag.

Bewust en veilig internetten

Ondanks de vele voordelen die het internet biedt vinden wij het belangrijk om op deze dag stil te staan bij bewust en veilig internetten. Door de razendsnelle ontwikkelingen is het belangrijk jouw (online)identiteit te beschermen. Gebruik deze dag daarom om stil te staan bij jouw online IDentiteit. Lees alles over veilig internetten, reputatiemanagement, privacy instellingen, personal branding, informatie verwijderen, privacy management, online solliciteren en social media. Maak jezelf bewust en gebruik het internet veilig!

AVAQ geeft grip op (online) veiligheid en helpt bij het geven van inzicht en creëren van bewustwording wanneer het gaat om de bescherming van jouzelf (ook online). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Actueel

Meer avaq actueel

Gastcollege Fraude & Integriteit Hogeschool Windesheim Zwolle

07/03/2023

Op 7 maart heeft Daniël een gastcollege over integriteit en bedrijfsrecherche gegeven bij Windesheim in Zwolle aan de eerstejaars van […]

Lees meer

Werkgevers schieten door na melding grensoverschrijdend gedrag

16/02/2023

Onze adviseur-onderzoeker Daniël de Jong reageert op de reportage van Nieuwsuur 🎥. Integriteitsonderzoek vraagt om een zorgvuldige aanpak, zeker […]

Lees meer