Hoe beschermt u uw persoonlijke levenssfeer?

30/11/2017

Allround Security Company voorkomt en beheerst ongewenste gebeurtenissen.

In uw situatie zijn een hekwerk en camerasysteem echt niet de maatregelen die ongewenste situaties gaan voorkomen. Om uw persoonlijke levenssfeer te beschermen is een totaalpakket van maatregelen, zowel fysiek, digitaal als sociaal de enige oplossing. Allround Security Company adviseert sinds 2000 vooraanstaande, vermogende families en particulieren op het gebied van veiligheid, met als doel om de persoonlijke levenssfeer te beschermen. In dit interview met Harry en Daniël de Jong leert u Allround Security Company kennen en ontdekt u wat zij mogelijk voor u kunnen betekenen.

Wie is Allround Security Company?

Allround Security Company B.V.B.A. (ASC) is sinds 2000 actief in Brasschaat en omstreken. Het bedrijf is opgericht door Harry de Jong, voormalig security specialist van de familie Heineken uit Nederland. In 1999 kwam de vraag van een directielid van een multinational of ASC ook voor hem zijn persoonlijke veiligheid in Brasschaat kon organiseren. Sindsdien adviseert en ondersteund ASC diverse vooraanstaande, vermogende families en particulieren in Brasschaat en omstreken. Harry is zelf nog steeds actief en sinds 2011 wordt hij ondersteund door zijn zoon Daniël de Jong. Daarnaast werkt ASC met een select aantal veiligheidsmedewerkers.

Vertrouwen is noodzakelijk om persoonlijke veiligheid echt te regelen

“Ik vind het essentieel om met een vast en betrouwbaar team van specialisten te werken, omdat voor optimale persoonlijke veiligheid en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze cliënten vertrouwen noodzakelijk is. Je kunt mensen alleen vertrouwen als je ze kent. Ik vind het ongelofelijk dat bewakers van een reguliere bewakingsdienst op het terrein van een familie komen voor een controleronde, dit zijn veelal onbekende personen waarvan de achtergrond niet bekend is, dat is pas een risico” – vertelt Harry de Jong. Daniël vult hem aan met: “Om een persoon of een familie optimaal te beschermen tegen ongewenste situaties moet je op de hoogte zijn van de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent dat een vertrouwensband essentieel is. Je haalt toch ook niet zomaar personeelsleden in huis die je niet kent?! Met een achtergrondonderzoek naar deze personen kunnen risico’s worden uitgesloten en kan worden bevestigd wat iemand zegt of wie iemand is.”

Denkt u wel eens: dat overkomt ons toch niet?

Het liefst komen wij in contact met een familie of persoon om de persoonlijke veiligheid preventief te organiseren. Met andere woorden: er zijn nog geen vervelende gebeurtenissen voorgekomen en de familie wil dit ook graag voorkomen. De ervaring van Harry is helaas dat personen pas bij ons terecht komen na een incident. Harry zegt: “Ondanks de positie van een familie en bijkomende risico’s, denken mensen vaak: ‘dat overkomt ons toch niet’. Helaas is de werkelijkheid anders en de impact vele malen groter als het dan toch voorvalt. Daniël vult hem aan door te zeggen dat alleen het nemen van bouwkundige en elektronische maatregelen, zoals een hekwerk, camera en alarmsysteem, schijnveiligheid veroorzaakt. Dit komt volgens hem doordat mensen direct contact opnemen met een installateur en deze vervolgens alleen maatregelen neemt die in zijn productencatalogus staan. Een volledig omgekeerde benadering: de maatregelen worden niet afgestemd op de situatie van de familie, maar op basis van de producten van de installateur.

Laat u uw persoonlijke veiligheid regelen door een installateur?

Persoonlijke veiligheid kan alleen maar echt georganiseerd worden door de situatie van een vooraanstaande, vermogende familie of particulier in kaart te brengen, in samenspraak risico’s te bepalen en hiertegen een totaalpakket van fysieke, digitale en sociale maatregelen te treffen. ASC maakt deze analyse in de vorm van een Home Security Check en coördineert het plan van aanpak. ASC ontzorgt de familie door het contact met de installateurs, leveranciers en andere partijen over te nemen. Hierbij nemen wij de regie van deze externe partij over omdat wij precies weten welke maatregelen optimaal aansluiten op de situatie van de familie. Een installateur heeft per definitie alleen oog voor zijn eigen onderdeel.

Voor alle risico’s een specialist, zelfs voor uw online veiligheid.

Onze veiligheidsmedewerkers zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar zodat er altijd een vertrouwd gezicht in de buurt is in geval van paniek, stress of gewoon om u te ontzorgen. Op basis van de Home Security Check en het reguliere contact met u zijn onze veiligheidsmedewerkers goed op de hoogte van uw situatie en kunnen zij dus ook op een passende wijze in actie komen als dat nodig is. Ook digitaal, zoals social media, adviseren wij u en mogelijk uw kinderen over de risico’s en de te nemen maatregelen. Onze specialisten brengen u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij wensen u en uw gezin een veilig, gezond en voorspoedig 2018!

Namens het team van Allround Security Company een veilig, gezond en voorspoedig 2018! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0329 – 72867 of neem een kijkje op onze website: www.allroundsecurity.be.

Bron: BELLO LIFEstyle magazine

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer