Fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

23/12/2020

2020 was en is een bijzonder jaar. Ook afgelopen jaar hebben wij onze klanten weer ondersteunt op het gebied van risicomanagement, een jaar waarin dit zeker niet overbodig was. Met de komst van het coronavirus kwamen veel organisaties voor (nieuwe) uitdagingen te staan waarbij AVAQ heeft ondersteund met het snel en adequaat nemen van de juiste maatregelen om risico’s te beperken en beheersen. Bij veel organisaties is het belang van goed crisismanagement zeker niet onderbelicht gebleven. Wij zijn blij dat wij ook in deze tijden van grote meerwaarde kunnen zijn voor onze klanten en hun hierbij kunnen ontzorgen.

Naast dat wij onze klanten actief hebben ondersteunt, zijn wij als organisatie zelf ook voor de nodige uitdagingen komen te staan. Zo hebben wij ons niet alleen te houden aan de Nederlandse richtlijnen, maar ook de veranderingen in België moeten wij nauwlettend in de gaten houden. De nieuwe maatregelen deden regelmatig een beroep op het snelle schakelen van onze organisatie en collega’s.

Wij willen dan ook onze dankbaarheid uitspreken voor de inzet van iedereen in deze bijzondere tijden, het goede contact en het vertrouwen. Ook in 2021 staan wij weer klaar als regisseur in risicomanagement en gaan wij door met het creëren van een goede gemoedsrust, samen met onze klanten en relaties.

Namens AVAQ wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer