Een nieuw gezicht bij AVAQ – Kevin Ester

11/12/2020

Sinds afgelopen oktober is AVAQ een nieuw gezicht rijker. Afstudeerder Kevin Ester doet zijn afstudeeronderzoek voor AVAQ en richt zich hiermee op het Family Security Office. In deze blog stelt Kevin zichzelf voor. 

Een rare tijd om te beginnen met afstuderen. Afstuderen vanuit huis tijdens een pandemie heeft mij al wel geleerd dat de hoeveelheid koffie die ik thuis drink ook exponentieel kan toenemenGelukkig zijn er genoeg (digitale) middelen beschikbaar om goed met elkaar te kunnen blijven communiceren en mijn onderzoek goed uit te voeren. 

Graag wil ik mijzelf voorstellen: Ik ben Kevin Ester, 24 jaar en 4e jaars student HBO securitymanagement op Hogeschool Saxion. Op dit moment zit ik in de afstudeerfase. In het 3e jaar heb ik de minor Forensic computing & cybercrime investigation gevolgd en afgerond. Deze minor heeft mij veel geleerd over het achterhalen van data op digitale gegevensdragers zoals laptops en telefoons. 

Mijn afstudeeronderzoek voer ik uit in opdracht van AVAQ. Het onderzoek richt zich op het optimaal kunnen beschermen van de klanten van het Family Security Office. Hierbij ligt de focus op digitale weerbaarheid van klanten. Welke invloed heeft bijvoorbeeld de hoeveelheid of het soort informatie over een persoon in combinatie met een gemotiveerde dader? Het onderzoek moet bijdragen aan de drijfveer van AVAQ, namelijk: een zo’n veilig mogelijke en zorgeloze omgeving creëren voor de klanten. Wie weet treffen we elkaar!

 

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer