Een nieuw gezicht bij AVAQ - Stephan van der Weerd

Een nieuw gezicht bij AVAQ – Stephan van der Weerd

06/09/2022

Per september is Stephan gestart met zijn onderzoeks- en meeloopstage bij AVAQ.

De onderzoeksvraag van Stephan is:

Welke verantwoordelijkheid heeft een beveiligingsinstallateur ten opzichte van zijn klant bij het organiseren van cameratoezicht en het hierbij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

Deze onderzoeksvraag is mede tot stand gekomen naar aanleiding van mediaberichten begin 2022.

Stephan over zijn onderzoeks- en meeloopstage:

Als student Security Management (Hogeschool Saxion) loop ik stage bij AVAQ, voor mij HET bedrijf om mijn kennis te mogen verbreden. Na twee jaar in de boeken gezeten te hebben is het dan nu ook eindelijk tijd om het werkveld te verkennen. AVAQ biedt een breed scala aan diensten, waardoor ik denk hier heel veel te kunnen leren. Van risicomanagement tot integriteitsonderzoek, van privacy management tot family security, ik ben zeer nieuwsgierig.

Ik ben Stephan van der Weerd, 22 jaar, ik studeer Security Management en ben bezig met de opleiding Particulier Onderzoeker. Ik zit in het derde jaar van mijn studie en ik vind het erg interessant. Ik ben van nature creatief en nieuwsgierig en kijk er naar uit om deze vaardigheden in te kunnen zetten bij AVAQ. Dit zal ik doen doormiddel van een onderzoek en ik zal meelopen binnen de verschillende werkzaamheden van het bedrijf.

Stephan bij AVAQ – locatie Dronten

Achtergrondinformatie

Naar aanleiding van de mediaberichten heeft AVAQ een factsheet opgesteld over het inrichten van cameratoezicht.

U kunt de factsheet hier downloaden.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer