De 1,5 Meter MINDMAP: informatie en tools voor ondernemers

29/05/2020

In navolging van onze eerdere Corona MINDMAP delen we nu onze nieuw opgezette 1,5 Meter MINDMAP. Nu de versoepelingen langzaam van kracht gaan, komt de 1,5 meter werkvloer dichterbij. Wij komen een hoop goede informatie en mooie tools tegen die wij graag delen via deze MINDMAP.

Mix van organisatorisch, bouwkundig en elektronisch

Bij het nemen van de juiste maatregelen is een goede mix tussen organisatorische-, bouwkundige- en elektronische maatregelen cruciaal. Een app werkt immers niet wanneer er geen beleid is omtrent het gebruik. Met onze MINDMAP proberen we dan ook te voorzien in al deze aspecten, simpel gezegd dus:

  • Aan welke organisatorische maatregelen kan gedacht worden bij de 1,5 meter werkvloer?
  • Aan welke bouwkundige maatregelen kan gedacht worden bij de 1,5 meter werkvloer?
  • Aan welke elektronische maatregelen kan gedacht worden bij de 1,5 meter werkvloer?

Onze MINDMAP zal dagelijks worden bijgewerkt met nieuwe relevantie informatie en tools. Wij houden van samenwerken: veiligheid maak je tenslotte samen. Wij nodigen je uit om een bijdrage te leveren aan onze MINDMAP, zodat deze nog completer wordt (zie instructies in de MINDMAP).

Als je zelf goede tips of een checklist hebt (gemaakt) die relevant is om toe te voegen aan onze MINDMAP: laat het ons weten, dan kunnen we een link toevoegen.

𝙇𝙚𝙩 𝙤𝙥: 𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙢𝙞𝙣𝙙𝙢𝙖𝙥 𝙤𝙥 𝙟𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙤𝙥𝙩𝙞𝙢𝙖𝙡𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙡𝙞𝙣𝙠𝙨.

Open via deze LINK de MINDMAP in een nieuw tabblad.

Hulp nodig voor een veilige 1,5 meter werkvloer?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar ten behoeve van ondersteuning en advies. Onze veiligheidsadviseur voorziet u van kundig advies voor het inrichten van een veilige (1,5 meter) werkvloer. De adviseurs van AVAQ geven bedrijven en welgestelde, vermogende families grip op veiligheidsrisico’s doormiddel van safety- en securitymanagement, integriteitsmanagement, privacy management en het Family Security Office.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer