Cappt – een app voor security professionals.

21/09/2016

Cappt is een responsive web app speciaal voor beveiligingsafdelingen en -bedrijven die snel en eenvoudig vanaf ieder apparaat allerlei informatie willen vastleggen én terugzoeken.

Als security professional of beveiliger wil je adequaat handelen in geval van calamiteiten. Direct de juiste informatie bij de hand hebben is dan essentieel: wat zijn de gegevens van deze woning – is dit vaker gebeurt op deze locatie – welke persoon hoort bij dit voertuig?

Ook dagelijkse handelingen moeten gemeld worden, zodat je op een later moment kunt nagaan hoe de situatie op een bepaald moment was: welke personen, voertuigen en/of voorwerpen waren er bij betrokken?

De opbouw van een security melding

Een melding met Cappt heeft altijd een onderwerp, bijvoorbeeld: observatie, controleronde of verdacht voertuig. De melding wordt opgebouwd door koppelingen met nieuw toe te voegen of bestaande locatie’s, personen, voertuigen, voorwerpen en/of media (foto, video, spraak, documenten, etc.). Daarnaast wordt bij een melding een omschrijving en de datum/tijd van de melding ingevoerd.

Bouw je eigen security database.

Met Cappt bouw je razendsnel een graph database met informatie. In een graph database worden de relaties tussen verschillende onderdelen, zoals: meldingen, personen, voertuigen, locaties, voorwerpen en media ook gedefinieerd. Dit zorgt voor betere inzichten dan een “normale database”.

224280 graphdatabase 02 cf8abf large 1473682485

Voorbeeld van hoe de graph database wordt opgebouwd in Cappt.

De database wordt automatisch opgebouwd doordat jij en jouw collega’s de dagelijkse bijzonderheden en werkzaamheden vastleggen via de smartphone, tablet of pc. Eenvoudig én razendsnel. Eigenlijk net zoals Facebook doet.

Bijvoorbeeld: er wordt een melding toegevoegd met het onderwerp: verdacht persoon en/of voertuig, in de melding wordt een koppeling gemaakt met:

  • de locatie (adres, postcode, plaats, etc.), bij het koppelen van de locatie wordt gekozen voor de relatie: ‘heeft plaatsgevonden op’;
  • het voertuig (kenteken, merk, type, kleur, etc.), bij het koppelen van het voertuig wordt gekozen voor de relatie: ‘betreft’;
  • media (afbeelding), bij het koppelen van de afbeelding wordt gekozen voor de relatie: ‘bijlage’.

Op onderstaande afbeeldingen is te zien hoe de melding en de achterliggende gekoppelde informatie eruit ziet. Door op de gekoppelde informatie te klikken in de melding, ga je direct naar de detail informatie van bijvoorbeeld de locatie, het voertuig of de afbeelding. Bij deze detail informatie kun je vervolgens zien of deze informatie ook aan andere meldingen is gekoppeld. Misschien heeft jou collega dit voertuig namelijk ook al een keer gemeld. Deze informatie is direct inzichtelijk zonder extra handelingen.

Met Cappt heb je als security professional dus razendsnel alle informatie bij de hand om te anticiperen op calamiteiten en kun je enorm eenvoudig nieuwe meldingen maken van je dagelijkse werkzaamheden.

Cappt werkt op ieder apparaat

Cappt is volledig responsive en als web app beschikbaar op ieder apparaat (smartphone, tablet, PC) en OS (iOS, Android, Windows, etc.).

225080 cappt responsive c40506 original 1474294527

https://eigennaam.cappt.it

Cappt wordt geleverd als gepersonaliseerd platform via een eigen URL: https://eigennaam.cappt.it. Doormiddel van een persoonsgebonden inlog kunnen de geautoriseerde personen altijd en overal meldingen maken en informatie bekijken van eerder gemaakte meldingen of specifieke locaties, personen, etc.

Geïnteresseerd in Cappt?

Bent u geïnteresseerd in Cappt en wenst u hierover meer informatie te ontvangen dan kunt u uw contactgegevens achterlaten op cappt.it of neem direct contact op met Daniël de Jong via 0321-311773.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer