Ben jij (bewust) veilig op de werkvloer?

20/03/2019

Het is vandaag Bewust Veilig Dag. Een dag waarop extra bewustwording wordt gecreëerd voor veiligheid op de werkvloer. Bewust Veilig Dag is onderdeel van de campagne Bewust Veilig, Iedere Dag.

Aan het eind van een werkdag moet iedereen weer gezond en veilig naar huis kunnen gaan. Iemand moet tijdens zijn of haar werkende leven gezond en fit blijven. Voor jezelf maar ook voor je collega’s is het dus belangrijk dat je je goed bewust bent van veiligheid op de werkvloer, zo voorkom je ongevallen en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast blijven mensen hierdoor duurzaam inzetbaar.

Bewust veilig werken is dus een gezamenlijk belang van werknemers en werkgevers. AVAQ ondersteunt organisaties met veiligheid op de werkvloer. En onderschrijft het belang van duurzame veiligheid. Wij geloven in een allesomvattende aanpak met een combinatie van maatregelen om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, te beperken en te beheersen. Meer weten? Wij helpen graag!

Bewust Veilig

Actueel

Meer avaq actueel

Daniël benoemd als jurylid The Outstanding Security Performance Awards 2023 – Benelux

30/05/2023

Voor The Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s) 2023 – Benelux is Daniël benoemd als jurylid. […]

Lees meer

Gastcollege Fraude & Integriteit Hogeschool Windesheim Zwolle

07/03/2023

Op 7 maart heeft Daniël een gastcollege over integriteit en bedrijfsrecherche gegeven bij Windesheim in Zwolle aan de eerstejaars van […]

Lees meer