AVAQ staat voor kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

20/05/2019

AVAQ geeft opnieuw blijk van kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Ons Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau is vernieuwd en ons kwaliteitscertificaat, NEN-EN-ISO 9001:2015, is verlengt. 

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau wordt uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Vidocq, het onderzoeksbureau van AVAQ, geeft met dit keurmerk de garantie zich te houden aan wet- en regelgeving, een belangrijke borging richting onze opdrachtgevers. Vidocq is hiermee getoetst op de juiste toepassing van de Privacygedragscode particuliere onderzoeksbureaus. Deze code ziet er tevens op toe dat onze werkwijze in overeenstemming is met privacywetgeving (AVG/GDPR). Bekijk onze registratie hier.

Met ons onderzoeksbureau geven wij grip op integriteit door het uitvoeren van employmentscreeningen en fraudeonderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met integriteitsbeleid en -vraagstukken.

NEN-EN-ISO 9001:2015

AVAQ is sinds 2015 NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. Vorig jaar behaalde wij de nieuwe certificering NEN-EN-ISO 9001:2015 en deze is dit jaar weer verlengt. Door de tussentijdse toetsing van deze internationale norm blijft kwaliteit bij AVAQ geborgd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. En deze kernwaarden zijn terug te vinden in al onze bedrijfsonderdelen: Integriteitsmanagement, Securitymanagement en ons Family Security Office.

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau en Certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015

Foto: Daniël de Jong met het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau en het Certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015.

Actueel

Meer avaq actueel

Nieuw AVAQ teamlid: Jette de Weerd

09/01/2024

Per november is Jette de Weerd gestart met haar afstudeerstage bij AVAQ. Maak kennis met […]

Lees meer

Daniël toegetreden tot Raad van Toezicht SVPB

05/01/2024

Per juni 2023 is Daniël de Jong toegetreden als lid van de Raad van Toezicht […]

Lees meer