AVAQ staat voor kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

20/05/2019

AVAQ geeft opnieuw blijk van kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Ons Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau is vernieuwd en ons kwaliteitscertificaat, NEN-EN-ISO 9001:2015, is verlengt. 

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau wordt uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Vidocq, het onderzoeksbureau van AVAQ, geeft met dit keurmerk de garantie zich te houden aan wet- en regelgeving, een belangrijke borging richting onze opdrachtgevers. Vidocq is hiermee getoetst op de juiste toepassing van de Privacygedragscode particuliere onderzoeksbureaus. Deze code ziet er tevens op toe dat onze werkwijze in overeenstemming is met privacywetgeving (AVG/GDPR). Bekijk onze registratie hier.

Met ons onderzoeksbureau geven wij grip op integriteit door het uitvoeren van employmentscreeningen en fraudeonderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met integriteitsbeleid en -vraagstukken.

NEN-EN-ISO 9001:2015

AVAQ is sinds 2015 NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. Vorig jaar behaalde wij de nieuwe certificering NEN-EN-ISO 9001:2015 en deze is dit jaar weer verlengt. Door de tussentijdse toetsing van deze internationale norm blijft kwaliteit bij AVAQ geborgd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. En deze kernwaarden zijn terug te vinden in al onze bedrijfsonderdelen: Integriteitsmanagement, Securitymanagement en ons Family Security Office.

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau en Certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015

Foto: Daniël de Jong met het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau en het Certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015.

Actueel

Meer avaq actueel

Daniël benoemd als jurylid The Outstanding Security Performance Awards 2023 – Benelux

30/05/2023

Voor The Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s) 2023 – Benelux is Daniël benoemd als jurylid. […]

Lees meer

Gastcollege Fraude & Integriteit Hogeschool Windesheim Zwolle

07/03/2023

Op 7 maart heeft Daniël een gastcollege over integriteit en bedrijfsrecherche gegeven bij Windesheim in Zwolle aan de eerstejaars van […]

Lees meer