De Coronavirus MINDMAP: maatregelen/tips voor ondernemers

18/03/2020

In deze spannende en onzekere tijden komt er een stortvloed aan informatie voorbij over het Coronavirus (Covid-19). In onze MINDMAP delen wij actuele informatie voor bedrijven en organisaties over gezondheid, veiligheid, crisismanagement en bedrijfscontinuΓ―teit zodat je allerlei handige websites en documenten tot je beschikking hebt.

Wij houden van samenwerken: veiligheid maak je tenslotte samen. Wij nodigen je uit om een bijdrage te leveren aan onze MINDMAP, zodat deze nog completer wordt (zie instructies in de MINDMAP).

Als je zelf goede tips of een checklist hebt (gemaakt) die relevant is om toe te voegen aan onze MINDMAP: laat het ons weten, dan kunnen we een link toevoegen.

π™‡π™šπ™© 𝙀π™₯: 𝙀π™₯π™šπ™£ π™™π™š π™’π™žπ™£π™™π™’π™–π™₯ 𝙀π™₯ π™Ÿπ™š π™˜π™€π™’π™₯π™ͺπ™©π™šπ™§ 𝙫𝙀𝙀𝙧 𝙀π™₯π™©π™žπ™’π™–π™‘π™š π™¬π™šπ™§π™ π™žπ™£π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™‘π™žπ™£π™ π™¨.

Hulp nodig in tijden van crisis?

De adviseurs van AVAQ ondersteunen bedrijven en welgestelde, vermogende families in geval van crisis, schade en schande doormiddel van safety- en securitymanagement, integriteitsmanagement, privacy management en de Family Security Office. Wij zijn 24/7 bereikbaar ten behoeve van ondersteuning en advies.

Actueel

Meer avaq actueel

Vacature: Junior Security Consultant

20/04/2022

Van een integraal beveiligingsplan voor de bescherming van intellectueel eigendom tot intrudertesten bij een douane-entrepot, […]

Lees meer

Van biermagnaatbeveiliger tot specialist in risicomanagement

15/02/2022

Veertien jaar lang was hij betrokken bij het beveiligingsteam van de familie en firma Heineken. […]

Lees meer